Friday, May 14, 2010

Mengenai Guys yang yang selambe pakai seluar TIGHT





euwwwwww....why? cuz actually this particular thing girls are never talk about too much.. so i take lead..haha... Kenape eh lelaki ade yang selambe badak jek pakai seluar tight depan kiteorang means girls... Misalnye yang atlet r, memang bapak selambe giler pakai seluar tight.. xmalu ke... girls sume layan jek tengok.. anu2 lelaki semua terjojol2... Lagi plak yang pelumba basikal..lagi tarak malu punye... Anu2 sume terjojol2 siap salah parking lagi...

eeeeee....korang xmalu kew eh... sebab memang jelas giler nampak bentuk anu korang kalau pakai seluar tight... girls sume skodeng jek tengok korang parking anu korang kat ne..ke atas ke senget ke..hahaha...lawak2.... kadang2 kat gim pon ade...memang nampak jelas saiz anu2 korang... da macam ape da dalam suar tuh..kadang2 sakit gak mate tengok benda tuh...

Lagi plak aritue g jogging ngan kawan, ada sorang budak laki, comel memang comel la muke dia... Tapi suke2 selambe jek dia jogging pakai suar tight kaler cerah plak tuh... memang nampak sangatr anu dia...bile lari jek salah parking ke kiri jap ke kanan...xmalu tol dak nih... Yang xtahan tuh,, selambe giler budak nih tengah jalan depan kiteorang anu dia stim, nampak sangat mencanak anu dia ke atas, da r parking anu ke atas, seriously xtahu malu.. rase nak sepak pon ade budak nih..kalau jadi adik aku la,, siap la...memang makan penyepak, siap jentik telor dia..baru padan muke...

guys tolong r jangan pakai suar tight ok,, xmacho pon...burok r... aurat tuh ok..i know ade girls yang suke especially my friends..but please r... tooo tooo much la...hahah

2 comments:

strawbery honey said...

ala... perempuan lg teruk kalu kai seluar ketat... punggung besar lak tuh.. hish.. x malu tol..

Ram Sam said...

Yeke..i rase kene cover anu.Macam mane nak cover anu?

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com